ChristenUnie Jongeren wenst u goede feestdagen toe!

IMG_20221217_142001726_HDR-min.jpgzaterdag 17 december 2022 21:37

Met deze groet stond de lokale afdeling van ChristenUnie Jongeren Kampen zaterdag 17 december op de Oudestraat. De jongeren werden ondersteund door gemeenteraads- en commissieleden. Ter onderstreping van de wensen werd een waxinelichtje uitgedeeld.

CUJK-bestuurslid Jesse van Dam: Met een klein symbool, een waxinelichtje, kunnen we zeven uur licht geven. Zo willen we als lokale jongerenafdeling met kleine dingen onze steun en input aan de fractie geven en zo dus ook aan alle inwoners van Kampen. 

Met de jongerenactie sluit de fractie van de ChristenUnie het jaar "luisteren op de Oudestraat" af. Elke maand stond er een deel van de fractie op de Oudestraat om naar het winkelend publiek te luisteren en hun mening te peilen. Zo kwam de Kogge langs met een duidelijke mening over het van Heutzplein en ook deze zaterdag kwam een heikel punt ter sprake, namelijk de huisvesting van de Voedselbank. 

De meeste mensen gaven aan dat de minderbedeelde medemens een warm hart toegedragen mag worden en daarbij ook ruim gefaciliteerd mag worden. Een bedrag van meerdere miljoenen is volgens sommigen geen probleem.

De jongeren zoeken nog versterking. Mocht je geïnteresseerd zijn, check dan onze insta, of reageer via jongeren@kampen.christenunie.nl

 

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie Jongeren wenst u goede feestdagen toe!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.