Den Haag ver van mijn bed?

tweede-kamer.jpgvrijdag 15 september 2023 11:17

Afgelopen zaterdagmiddag stond ik namens Christen Unie Kampen op de Oudestraat om in gesprek te gaan met de bewoners van onze prachtige gemeente. We vroegen de voorbijgangers of ze blij zijn dat we binnenkort weer naar de stembus mogen om de Tweede Kamer te kiezen.

De reacties waren divers. Waarbij de één reikhalzend uitkijkt naar de verkiezingen in de hoop op verandering, haalt de ander de schouders op en geeft aan het nut er niet van in te zien om een stem uit te brengen. Regelmatig kwam de kloof ter sprake die ervaren wordt tussen het dagelijkse leven en de politiek in Den Haag. Moeten we concluderen dat de politiek in Den Haag een ver-van-ons-bed show is?

 Wat ons betreft niet! Iedere stem telt en de partijen in Den Haag zijn sterk verbonden met de politiek op regionaal en plaatselijk niveau. Juist daarom zijn wij als Christen Unie Kampen enorm trots dat onze plaatselijke fractievoorzitter Jan Willem Schutte plaats 43 mag innemen van de kandidatenlijst voor de komende Tweede Kamer verkiezing.

Daarom roepen wij iedereen op om in november te gaan stemmen. Wij hebben Hoop voor de toekomst van Nederland en gaan graag met je in gesprek hoe we Nederland nog mooier denken te kunnen maken. En mocht je nog niet weten op wie je moet stemmen, dan hebben wij nog wel een suggestie voor je…

 

« Terug

Reacties op 'Den Haag ver van mijn bed?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.