Minister Rouvoet: Prisma prachtige school

maandag 08 februari 2010 18:21

KAMPEN – Minister André Rouvoet heeft maandag 8 februari onderwijscentrum Prisma aan de Marinus Postlaan bezocht. Hij liet zich informeren over de werkwijze en resultaten van het multifunctionele gebouw dat een jaar geleden werd geopend.

    

In een toespraak liet Rouvoet zijn waardering voor de school blijken door het een ‘uniek project’ te noemen. De vicepremier sprak van een waardevolle en leerzame middag: “de combinatie zorg en onderwijs – zoals hier wordt geboden - heeft een belangrijke relatie met mijn ministersportefeuille.”

Klas

De middag begon met een rondleiding door het unieke schoolgebouw. Rouvoet bezocht onder meer een klas, die hem vragen mocht stellen. Dat varieerde van: Is het ministerschap goed te combineren met uw gezin tot hoe kun je minister worden? Ook ouders van kinderen en andere belangstellenden waren naar Prisma gekomen om vragen te stellen aan Rouvoet over wat de minister zou kunnen doen om het speciale onderwijs te verbeteren. Naast de plaatselijke verkiezingskandidaten van de ChristenUnie verwelkomden ook Burgemeester Bort Koelewijn (ChristenUnie) en wethouders Boerman en Kattenberg Rouvoet. 

« Terug

Reacties op 'Minister Rouvoet: Prisma prachtige school'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.