OUD-WETHOUDER HENK KEPPEL OVERLEDEN

image-5967884vrijdag 29 april 2016 13:00

De te Kampen geboren (14 november 1938) en getogen Henk Keppel is in de leeftijd van 77 jaar op 26 april 2016 in
Kampen overleden. Voor onze samenleving heeft hij veel mogen betekenen, zeker ook in de gemeentepolitiek.
In 1994 voor de RPF in de raad gekozen, is hij in 1998 deel gaan uitmaken van het college van burgemeester en wethouders.

Met Henk heb ik een aantal jaren in de toenmalige RPF fractie mogen samenwerken en ik herinner mij nog hoe ik hem zelf –namens het bestuur- benaderd heb om op de kandidatenlijst geplaatst te worden voor de verkiezingen in 1994. Henk kende ik al vanaf de schoolbanken en dus waren wij bepaald geen vreemden voor elkaar. Dat is zeker de samenwerking ten goede gekomen. En juist die samenwerking en homogeniteit was zeer belangrijk. Vandaag aan de dag bij het duale stelsel lijkt mij, als buitenstaander dat bepaald anders. 

In 1998 is Henk op de wethoudersstoel terecht gekomen en heeft hij zich binnen zijn portefeuilles verder kunnen ontwikkelen. Gezegend met een helder verstand is hij voor onze Kamper samenleving van groot belang geweest. Want naast en later ook na deze periode heeft  hij zich kunnen inzetten voor andere maatschappelijke ontwikkelingen zoals de Voedselbank, het Ikonenmuseum en daarvoor al in diverse schoolbesturen.

Henk was zeker geen voorbijganger!

Wij gedenken hem met dankbaarheid en wensen zijn echtgenote, kinderen en kleinkinderen Gods zegen en nabijheid toe in deze dagen van rouw en voor de daarna komende tijd.

Kampen, 29 april 2016

Harry Veltman

 

« Terug

Reacties op 'OUD-WETHOUDER HENK KEPPEL OVERLEDEN'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.