Met de ChristenUnie in gesprek over het nieuwe verkeerscirculatieplan

cu2woensdag 02 november 2016 13:29

De gemeente Kampen is qua verkeer volop in beweging en de verkeersintensiteit neemt nog steeds toe. Daarnaast zijn er een aantal actuele ontwikkelingen zoals de ingebruikname van de Stadskazerne, de bouw van de parkeergarage aan de Buitenhaven en de gebiedsontwikkeling Bolwerk/Buitenwacht.
Dat heeft invloed op de verkeersstromen in de binnenstad van Kampen maar ook op en aan beide zijden van de Stadsbrug.

De gemeenteraad heeft aan het begin van deze coalitieperiode afgesproken dat het verkeerscirculatieplan en het parkeerbeleid daarom zal worden herzien.
Tijdens een testperiode in juli jl is de nodige informatie verzameld die gebruikt wordt voor voorstellen voor het nieuwe verkeerscirculatieplan.
Maandagavond 7 november as organiseren de afdeling en fractie van de ChristenUnie Kampen een openbare bijeenkomst om uw mening te horen over het nieuwe verkeerscirculatieplan voor Kampen.
Moet de Stadsbrug tweerichtingsverkeer blijven, hoe blijft Kampen bereikbaar, hoe worden sluiproutes door IJsselmuiden voorkomen, hoe krijgen we meer verkeer over de Molenbrug en welke ideeën leven er nog meer ? Wij gaan daarover graag met u in gesprek, voorzie ons van informatie en ideeën.
Tijdens deze avond zal de heer Veelenturf, projectleider bij het project Beter benutten een presentatie geven over de resultaten van de testperiode bij de Stadsbrug en elders in de gemeente en de voorstellen die aan de raad worden gedaan.
U wordt van harte uitgenodigd vanaf 20.30 uur in Hotel van Dijk, IJsselkade 30 te Kampen.

« Terug

Reacties op 'Met de ChristenUnie in gesprek over het nieuwe verkeerscirculatieplan'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.