Zoek mee naar onderdak voor Voedselbank, Weggeefschuur en Het Lokaal

Het Lokaal.jpgwoensdag 24 juni 2020 11:36

Tijdens de Raadsvergadering van 23 april jl. nam de ChristenUnie het initiatief voor een amendement om nieuw onderdak te zoeken voor de Voedselbank, Weggeefschuur en Buurthuis Het Lokaal. Samen met PvdA en GroenLinks vroegen we de wethouder actie te ondernemen. Het amendement kreeg een raadsmeerderheid. De wethouder vraagt nu om mee te zoeken naar vervangend onderdak.

Zoektocht
Door woningbouw op de locaties Zandbergstraat en Erfgenamenstraat hebben deze maatschappelijke instellingen ander onderdak nodig. De Voedselbank, Weggeefschuur en Buurthuis Het Lokaal zijn nu ondergebracht in een aantal voormalige schoolgebouwen. Deze instellingen zijn van groot belang voor veel inwoners van Kampen en IJsselmuiden.
Uit onderzoek blijkt dat de eigen gebouwen van de gemeente hoogstwaarschijnlijk geen oplossing gaan bieden.

Oproep
Tijdens de commissievergadering van 22 juni jl. deed wethouder Holtland de oproep om mee te denken om vervangend onderdak te vinden.

Weet u een geschikte andere locatie voor de Voedselbank of Weggeefschuur of Buurthuis Het Lokaal ergens in de gemeente Kampen: laat het ons weten a.u.b., al uw tips zijn welkom…

HP.

« Terug

Reacties op 'Zoek mee naar onderdak voor Voedselbank, Weggeefschuur en Het Lokaal'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.