Meest onderscheiden politici in 2023

vrijdag 05 januari 2024 17:16

Aan het einde van het politieke jaar vraagt De Brug aan de politieke partijen uit de gemeenteraad de meest positief onderscheidende politicus te benoemen. Vier van de 10 partijen koos voor een politicus van de ChristenUnie Kampen en daar zijn we trots op!

Onze wethouder Jan Peter van der Sluis werd door de VVD, SGP en PvdA aangedragen en mag zich daarmee de meest positief onderscheidende politicus van 2023 noemen. Van der Sluis wordt omschreven als een solide en vakbekwaam politicus en wethouder voor alle inwoners. De partijen complimenteren Van der Sluis onder andere met de behaalde resultaten op het gebied van woningbouw en de stapsgewijze uitwerking van de sociale basis.

Ook ons raadslid Martine Wiltjer werd aangedragen. GroenLinks geeft aan dat Martine sterk is in debatten, pijnpunten durft bloot te leggen en oplossingen aandraagt.

Deze benoeming is voor ons als fractie een stimulans om ons in 2024 opnieuw met hart en ziel in te zetten voor goed wonen én leven in onze gemeente Kampen. Belangrijke onderwerpen als de terugkeer van de IJsselkogge, woningbouw in Reevedelta en het aanwijzen van bedrijventerreinen staan op het programma. We hopen in 2024 opnieuw de juiste keuzes voor onze gemeente te maken in verbinding met u als inwoner.

De ChristenUnie Kampen wenst u veel gezondheid en geluk toe in 2024.

1. Jan Peter van der Sluis 2. Martine Wiltjer-min

« Terug

Reacties op 'Meest onderscheiden politici in 2023'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.